tablet
Unike digitale muligheter med Drupal 10!

Drupal er en publiseringsplattform som IT-profesjonelle, webutviklere og bedriftsledere bruker til innholdsstyring for kraftige nettplattformer. Med Drupal kan du realisere hendene på verktøy som digital transformasjon og online-ambisjoner kan realiseres. Drupal tilbyr uovertruffen muligheter med ut av boksfunksjonaliteten og mer enn 20 tusen plugin-moduler (moduler).

Skalerbart

Skalerbart

Selv for nettsteder med svært intensiv trafikk og rik brukeropplevelse, tilbyr Drupal muligheter for å sikre at nettstedet ditt fortsatt er tilgjengelig. Takket være en fleksibel og skalerbar oppsett kan begge nettsteder med en daglig belastning (for eksempel Weather.com) og nettsteder med en topplast (for eksempel Grammy.com) fortsette å fungere jevnt.

Mobile-first

Mobile-first

Drupal er satt opp mobile først og tilbyr rikelig støtte for responsive designmaler. På denne måten kan du tjene en bred målgruppe, uavhengig av tid, sted eller (mobil) enhet. På denne måten garanterer du en sømløs brukeropplevelse for kunder og brukere.

Integrasjoner

Lagt til rette for integrasjoner

Drupal tilbyr standard integrasjonsalternativer for ditt back office, e-post, markedsautomatisering eller CRM. Et API-først fokus som støttes av både utviklingssamfunnet og leverandører gir mange muligheter til å integrere Drupal med tradisjonelle og moderne backend-applikasjoner. På denne måten er innholdet skilt fra presentasjonen, slik at mobilapper, ERP-systemer og andre applikasjoner kan benytte innholdet som nettstedet ditt tilbyr.

Sikkerhet

Sikkerhet

Drupal tilbyr et velprøvd, sikker søknadsramme som robuste, forretningskritiske applikasjoner kan kjøre. Et permanent team fra Drupal-utviklingssamfunnet jobber kontinuerlig med Drupal-sikkerhet, i samsvar med sterke kodestandarder. De sørger kontinuerlig for rettidig signaling og implementering av sikkerhetsoppdateringer for å holde nettsteder og elektroniske applikasjoner realisert med Drupal Safe.

Enkel innholdsredigering

Enkel innholdsredigering

Drupal tilbyr viktige verktøy for å lage og publisere innhold, inkludert en fleksibel WYSIWYG-editor, en fleksibel rolle og rettighetssystem og arbeidsflyt. Markedsførere, redaktører, nettstedadministratorer og utviklere bruker alle Drupal til å oppfylle organisasjonens behov, og alle har rett tilgang til å bruke Drupal for hva de trenger.

Fleksibel innholdsstruktur

Fleksibel innholdsstruktur

Med det intuitive innholdshåndteringsmiljøet i Drupal kan du konvertere den mest komplekse informasjonsarkitekturen til fleksible innholdsstrukturer. Innholdsredaktører kan bruke verktøyene som Drupal tilbyr som standard for opprettelse, arbeidsflyt og publisering av innhold. For eksempel kan rettigheter og roller, forhåndsvisning av menyer og innhold konfigureres fra det grafiske grensesnittet. Drupal tilbyr enhetsuafhængig støtte for nesten alle vanlige medietyper, inkludert video og PDF.

 

Multisite

Multisite

Drupal tilbyr mange muligheter til å administrere flere nettsteder med hvilke forretningsenheter, etiketter, land og kampanjer kan kjøre uavhengig på en og samme plattform. På denne måten kan innhold publiseres raskt og enkelt på tvers av flere segmenter, og administrasjonsbelastningen reduseres betydelig.

Flerspråklighet

Flerspråklighet

Flerspråklige målgrupper som er en del av en regionspesifikk innholdsstrategi, kan enkelt nås med Drupal. Spesifikt innhold samt hele nettsteder kan administreres raskt og enkelt på flere språk. Innholdsadministrasjonsgrensesnittet kan også oversettes for bruk av lokale lag.

Forretningsverktøy uten begrensninger

Forretningsverktøy uten begrensninger

løpet av de siste ti årene har Drupal i økende grad fokusert på markedsdepartementets behov med forretningsmessige og kommersielle mål og målbar avkastning på investering (ROI). Mens tradisjonelle CMS-plattformer ofte krever organisasjoner å tilpasse seg programvaren, tilbyr Drupal en fleksibel basis som mangfoldet av krav og ønsker kan møtes uten at organisasjonen må tilpasse seg.

Kraftig LAMP stack

Kraftig LAMP stack

Drupal bruker den moderne LAMP-stakken med Linux, Apache, MySQL og PHP som standard. Mange organisasjoner og byråer over hele verden bruker denne solid stabelen til å bygge raske, smidige digitale applikasjoner som gjør at de kan vokse sammen med online-ambisjoner og nye utviklinger.

Content as a Service

Content as a Service

Fordi innholdet er lagret i Drupal i henhold til en strukturert datamodell, kan innhold presenteres i enhver form og layout, responsiv og fleksibel. Innholdet kan også koble til mobilapper og andre applikasjoner gjennom de innebygde REST-tjenestene. Med de tilgjengelige åpenkilde-APIer kan Drupal kobles til andre datakilder for å utveksle data, innhold eller funksjonalitet med blant annet markedsføringsverktøy og CRM-systemer. Fordi innholdet er uavhengig av presentasjon, kan det presenteres i hvilken som helst form, på hvilken som helst ønsket kanal, i hvilket som helst ønsket format. 

Stort fellesskap av utviklere

Stort fellesskap av utviklere 

Med åpen kildekode programvare kan du bruke programvare som har blitt realisert av andre kunder og prosjekter. Det internasjonale Drupal-fellesskapet deler sine erfaringer og innsikt med kunder og (potensielle) brukere. På denne måten har alle Drupal profesjonelle tilgang til ofte brukte kanaler der det globale nettverk av kunnskap og erfaring kan konsulteres direkte. Hvilken leverandør kan si dette?