Skalerbar

A launching rocket

Skalerbar

Selv for nettsteder med svært stor trafikk avanserte funksjoner, tilbyr Drupal løsninger for å sikre at nettstedet ditt forblir tilgjengelig med kort responstid. Med et fleksibelt og skalerbart design kan nettsteder med daglig belastning (f.eks. Weather.com) og nettsteder med høy belastning (f.eks. Grammy.com) kjøre helt problemfritt.

Mobil først

A young man looking at a mobile

Mobil først

Nettsteder som lages i Drupal bruker prisnippet «mobil først» og tilbyr bred støtte for responsivt design. Dette er mer fleksibelt og brukervennlig, noe som gjør at du kan betjene en bred målgruppe, uavhengig av tid, sted eller enhet (mobil/nettbrett). Dette garanterer en sømløs opplevelse for brukerne.

Utfyllende integrasjoner

A mesh

Utfyllende integrasjoner

Drupal tilbyr standard integrasjoner for dine baksystemer, e-post, markedsførings-automatisering eller CRM. API-først-tilnærmingen, støttet både av utvikler fellesskapet og leverandører, gir mange muligheter for å integrere Drupal med tradisjonelle og moderne baksystemer. Dette skiller innholdet fra presentasjonen, slik at mobile applikasjoner, ERP-systemer og andre applikasjoner kan bruke innholdet som tilbys av nettstedet ditt.

Høy sikkerhet

A secure lock

Høy sikkerhet

Drupal tilbyr et velprøvd og sikkert rammeverk hvor robuste og forretningskritiske applikasjoner kan kjøres. Et fast team fra Drupal's utviklerfellesskap jobber kontinuerlig med sikkerheten til Drupal, samtidig som robuste kodestandarder følges. De sørger kontinuerlig for varsling og implementering av sikkerhetsoppdateringer for å sikre nettsteder og nettbaserte applikasjoner som er bygget med Drupal. Drupal er mye brukt av offentlige aktører, universiteter, høyskoler og media. Dette gjør at koden mest sannsynlig er den mest gjennomlyste i verden.

Enklere innholdsredigering

A half open laptop

Enklere innholdsredigering

Drupal tilbyr essensielle verktøy for opprettelse og publisering av innhold, inkludert en fleksibel WYSIWYG-editor, et fleksibelt rolle- og tillatelsessystem, og god  støtte for tilpasset arbeidsflyt. Markedsførings spesialister, redaktører, nettstedsadministratorer og utviklere bruker daglig Drupal for å imøtekomme behovene til sin organisasjon.

Fleksibel innholdsstruktur

A woman looking at a laptop

Fleksibel innholdsstruktur

Takket være det intuitive brukergrensenittet i Drupal, kan du gjøre om den mest komplekse informasjonsarkitekturen til fleksible innholdsstrukturer. Innholdsredaktører kan bruke standardverktøyene som tilbys av Drupal for å opprette innhold, arbeidsflyt og publisering. For eksempel kan rettigheter og roller, menyer og innholdsvisninger konfigureres fra det grafiske grensesnittet. Drupal tilbyr støtte for nesten alle typer vanlige medier, inkludert video og PDF-filer.

Del kode mellom flere websider

A atom with multiple satelites

Del kode mellom flere websider

Drupal tilbyr mange alternativer for å administrere flere nettsteder samtidig, slik at forretningsenheter, merker, land og kampanjer kan kjøres separat på en og samme plattform. På denne måten kan innholdet publiseres raskt og enkelt på flere segmenter

Flerspråklighet

Three women playing with their mobiles

Flerspråklighet

Med brukervennlige og lett ilgjengelige verktøy lar Drupal deg lett lage flerspråklige websider hvor det er enkelt å oversette og tilpasse innholdet til flere regioner. Spesifikt innhold samt hele nettsider kan administreres raskt og enkelt på flere språk. Grensesnittet kan også oversettes for bruk av flerspråklige team.

Profesjonelle verktøy uten begrensninger

Two hans typing on a laptop

Profesjonelle verktøy uten begrensninger

I løpet av de siste ti årene har Drupal tilpasset seg nye behov for markedsføringstjenester hvor det er mulig å måle oppnåelsen av forretningsmål. Mens tradisjonelle CMS-plattformer ofte krever at organisasjoner tilpasser seg programvaren, tilbyr Drupal en fleksibel plattform der ulike krav og ønsker kan oppfylles uten at organisasjonen må tilpasse seg.

Bruk av LAMP-programvaren

The view into a datacenter

Bruk av LAMP-programvaren

Som standard bruker Drupal en moderne LAMP-stakck med Linux, Apache, MySQL og PHP. Mange organisasjoner og firmaer over hele verden bruker dette solide oppsettet  for å lage raske og smidige digitale applikasjoner, noe som gir dem mulighet til vokse i takt med deres ambisjoner på nett.

Innhold som en tjeneste

A pen writing on a tablet

Innhold som en tjeneste

Ettersom innholdet i Drupal er lagret i henhold til en strukturert datamodell, kan innholdet presenteres i hvilken som helst form og layout, responsivt og fleksibelt. Innholdet kan også koble seg til mobile applikasjoner og andre applikasjoner via innebygde REST-tjenester. Takket være tilgjengelige åpne API-er kan Drupal kobles til andre datakilder for å utveksle data, innhold eller funksjoner med blant annet markedsføringsverktøy og CRM-systemer. Ved å skille innholdet fra presentasjonen kan det presenteres i hvilken som helst form, på hvilken som helst kanal, i hvilket som helst format.

Et stort fellesskap med talent og erfaring

DrupalCon Baltimore group photo

Et stort fellesskap med talent og erfaring

Med programvare basert på åpen kildekode kan du bruke programvare som allerede er utviklet for andre prosjekter. Det internasjonale Drupal-fellesskapet deler sine erfaringer og kunnskaper åpent med alle. Dette gir hver Drupal-utvikler tilgang til hyppig brukte kanaler der det globale nettverket av kunnskap og erfaring kan bli direkte konsultert. Hvilken annen leverandør kan si det?

Tilgjengelighet og inkludering

Split view of glasses and a hearing device

Tilgjengelighet og inkludering

En av de grunnleggende verdiene til Drupal er at alle kan delta. I fellesskapet gjenspeiles dette i et sterkt fokus på inkludering. 

Dette gjenspeiles i produktet, hvor målet er at alt i Drupal-kjernen skal være i samsvar med retningslinjene WCAG 2.0 og ATAG 2.0. Ved å bruke Drupal gjør du nettstedet og CMS-et tilgjengelig for alle, uten ekstra innsats. Dette gjør det mye enklere å få en tilgjengelighets erklæring - noe som er obligatorisk for bl.a. alle offentlige nettsteder.