Skalerbar

A launching rocket

Skalerbar

Selv for nettsteder med svært stor trafikk og en rik brukeropplevelse, tilbyr Drupal alternativer for å sikre at nettstedet ditt forblir tilgjengelig med høy hastighet. Med en fleksibel og skalerbar design kan nettsteder med daglig belastning (f.eks. Weather.com) og nettsteder med høy belastning (f.eks. Grammy.com) fortsette å kjøre problemfritt.

Mobil først

A young man looking at a mobile

Mobil først

Drupal er først og fremst for mobil og tilbyr bred støtte for responsive design moduler. Dette er mer fleksibelt og brukervennlig, noe som gjør at du kan betjene en bred målgruppe, uavhengig av tid, sted eller enhet (mobil/nettbrett). Dette garanterer en sømløs opplevelse for brukere.

Utfyllende integrasjon

A mesh

Utfyllende integrasjon

Drupal tilbyr standard integrerings alternativer for ditt bakkontor, e-post, markedsførings-automatisering eller CRM. API-først-tilnærmingen, støttet både av utvikler fellesskapet og leverandører, gir mange muligheter for å integrere Drupal med tradisjonelle og moderne baksystemer. Dette skiller innholdet fra presentasjonen, slik at mobile applikasjoner, ERP-systemer og andre applikasjoner kan bruke innholdet som tilbys av nettstedet ditt.

Høy sikkerhet

A secure lock

Høy sikkerhet

Drupal tilbyr et velprøvd og sikkert rammeverk hvor robuste og forretningskritiske applikasjoner kan kjøres. Et fast team fra Drupal-utviklerfellesskapet jobber kontinuerlig med sikkerheten til Drupal, i tråd med robuste kodestandarder. De sørger kontinuerlig for varsling og implementering i rett tid av sikkerhetsoppdateringer for å sikre sikkerheten til nettsteder og nettbaserte applikasjoner som er bygget med Drupal. Drupal er mye brukt av stater, kommuner, universiteter, høyskoler og media. Dette gjør at koden mest sannsynlig er den mest reviderte i verden.

Enklere innholdsredigering

A half open laptop

Enklere innholdsredigering

Drupal tilbyr essensielle verktøy for opprettelse og publisering av innhold, inkludert en fleksibel WYSIWYG-editor, et fleksibelt rolle- og tillatelsessystem, samtidig som det støtter tilpasset arbeidsflyt. Markedsføring spesialister, redaktører, nettsted administratorer og utviklere bruker alle Drupal for å imøtekomme behovene til sin organisasjon, der hver enkelt har tilgang til Drupal for det de trenger.

Fleksibel innholdsstruktur

A woman looking at a laptop

Fleksibel innholdsstruktur

Takket være det intuitive innholdsstyringsmiljøet i Drupal, kan du omforme den mest komplekse informasjonsarkitekturen til fleksible innholdsstrukturer. Innholdsredaktører kan bruke standardverktøyene som tilbys av Drupal for innholdsopprettelse, arbeidsflyt og publisering. For eksempel kan rettigheter og roller, menyer og innholdsforhåndsvisninger konfigureres fra det grafiske grensesnittet. Drupal tilbyr enhetsuavhengig støtte for nesten alle typer vanlige medier, inkludert video og PDF.

Multiside

A atom with multiple satelites

Multiside

Drupal tilbyr mange alternativer for å administrere flere nettsteder samtidig, slik at forretningsenheter, merker, land og kampanjer kan kjøres separat på en og samme plattform. På denne måten kan innholdet publiseres raskt og enkelt på flere segmenter, og administrasjons-belastningen reduseres derfor betydelig.

Flerspråklighet

Three women playing with their mobiles

Flerspråklighet

Målgrupper som er flerspråklige og en del av en spesifikk innholdsstrategi for en region, kan enkelt nås med Drupal. Spesifikt innhold samt hele nettsider kan administreres raskt og enkelt på flere språk. Innholdsstyringsgrensesnittet kan også oversettes for bruk av lokale team.

Profesjonelle verktøy uten begrensninger

Two hans typing on a laptop

Profesjonelle verktøy uten begrensninger

I løpet av de siste ti årene har Drupal tilpasset seg stadig mer behov for markedsføringstjenester med målbare forretningsmål og avkastning på investeringen (ROI). Mens tradisjonelle CMS-plattformer ofte krever at organisasjoner tilpasser seg programvaren, tilbyr Drupal en fleksibel plattform der ulike krav og ønsker kan oppfylles uten at organisasjonen må tilpasse seg.

Bruk av LAMP-stakk

The view into a datacenter

Bruk av LAMP-stakk

Som standard bruker Drupal en moderne LAMP-stakk med Linux, Apache, MySQL og PHP. Mange organisasjoner og firmaer over hele verden bruker denne solide stakken for å lage raske og smidige digitale applikasjoner, noe som gir dem mulighet til vokse i takt med deres nettambisjoner.

Innhold som en tjeneste

A pen writing on a tablet

Innhold som en tjeneste

Ettersom innholdet i Drupal er lagret i henhold til en strukturert datamodell, kan innholdet presenteres i hvilken som helst form og layout, responsivt og fleksibelt. Innholdet kan også koble seg til mobile applikasjoner og andre applikasjoner via innebygde REST-tjenester. Takket være tilgjengelige åpne API-er kan Drupal kobles til andre datakilder for å utveksle data, innhold eller funksjoner med blant annet markedsføringsverktøy og CRM-systemer. Ved å skille innholdet fra presentasjonen kan det presenteres i hvilken som helst form, på hvilken som helst ønsket kanal, i hvilket som helst ønsket format.

Et stort fellesskap med talent og erfaring

DrupalCon Baltimore group photo

Et stort fellesskap med talent og erfaring

Med åpen kildekodeprogramvare kan du bruke programvare som er opprettet av andre kunder og prosjekter. Det internasjonale Drupal-fellesskapet deler sine erfaringer og kunnskaper med kunder og (potensielle) brukere. Dette gir hver Drupal-profesjonell tilgang til hyppig brukte kanaler der det globale nettverket av kunnskap og erfaring kan bli direkte konsultert. Hvilken andre leverandør kan si det?

Tilgjengelighet og inkludering

Split view of glasses and a hearing device

Tilgjengelighet og inkludering

En av de grunnleggende verdiene til Drupal er at alle kan delta. I fellesskapet gjenspeiles dette i et sterkt fokus på inkludering. 

Dette gjenspeiles i produktet, hvor målet er at alt i kjerne-Druapal skal være i samsvar med retningslinjene WCAG 2.0 og ATAG 2.0. Ved å bruke Drupal gjør du nettstedet og CMS-et tilgjengelig for alle, uten ekstra innsats. Dette gjør det mye enklere å få en tilgjengelighets erklæring - noe som er obligatorisk for mange nettsteder.